Uw auto afvoeren naar de sloperij

Is uw auto kapot of hopeloos versleten? Durft u uw auto eigenlijk niet naar de garage te brengen voor zijn jaarlijkse periodieke keuring. Dit omdat u weet dat u teruggaat komen met een zeer hoge factuur? Vandaag de dag is het heel goed mogelijk om uw kapotte sloopauto online te verkopen aan de autosloperij. Via de Nederlandse sloopauto ophaaldienst is uw auto snel verkocht. Naast dat de ophaaldienst betaalt voor uw oude kapotte, dan wel afgekeurde auto bieden zij u ook een gratis ophaaldienst zodat u de sloopauto niet hoeft te komen brengen bij de autosloperij. Dit is vaak gevaarlijk aangezien de auto niet meer APK is gekeurd. Daarnaast zijn er vaak ook grote technische gebreken waardoor de auto niet meer wil starten en dus niet meer rijd baar is.

Welke auto’s kunt u zoal aanbiedt

Naast sloopauto’s koop de sloopauto ophaaldienst ook voertuigen welke betrokken zijn geraakt bij een verkeersongeval. Dit zijn vaak auto’s die zoveel schade het opgelopen dat ze economisch total loss worden verklaard. Dit betekent dat de reparatiekosten hoger zullen zijn als de dagwaarde van het voertuig van dit moment. Het komt natuurlijk ook voor dat de auto technisch niet meer te repareren valt gezien de schade dermate groot. Naast schade auto’s worden ook exportvoertuigen ingekocht. Dit zijn over het algemeen voertuigen die in Nederland niet gewild: voornamelijk zware diesels gezien op dit soort voertuig een hoge wegenbelasting van toepassing is. Veel particulieren willen juist geen auto waarvoor de vaste lasten erg hoog zijn. Daarnaast hebben de meeste dieselauto’s al vele duizenden kilometers asfalt afgelegd waar door niet iedereen een auto met een hoge kilometerstand durft te kopen.

Gratis opgehaald

Bij verkoop van uw auto aan de sloopauto ophaaldienst zal de auto kosteloos bij u worden opgehaald. Wanneer u dan beschikt over een compleet kentekenbewijs. Dan wel een papieren kentekenbewijs of kentekencard inclusief bijbehorende tenaamstellingscode kan de auto direct van u naam worden afgehaald en betaalt u bij eerstvolgende werkdag geen motorrijtuigenbelasting. uiteraard zullen wij de afgesproken bedrag direct aan u contant betalen. Zo bent u in een keer gemakkelijk en snel van uw sloopauto verlost.