Rijschool in Den Haag

Dient u rijles te volgen en u bent daarvoor opzoek naar een rijschool in Den Haag dan gaat het erom dat naast het geven van rijles ook persoonlijke aandacht een rol speelt. Bij verkeersschool Metro bent u daarvoor aan het juiste adres. Als verkeerschool kunt u bij ons terecht voor diverse soort rijlessen.
Wilt u het autorijbewijs behalen, dan is dat absoluut geen probleem voor ons als rijschool Metro. Naast het autorijbewijs kunt u bij ons ook terecht indien het gaat om het behalen van het motorrijbewijs, het bromfietsrijbewijs, het vrachtwagenrijbewijs en indien gewenst ook het aanhangerrijbewijs.

De rijinstructeurs van verkeersschool Metro zijn allemaal in het bezit van relevante papieren. Daarnaast zorgen wij als rijschool in Den Haag ervoor dat al onze rijinstructeurs constant worden bijgeschoold. Op deze wijze bent u als leerling ervan verzekerd dat er rijles conform nieuwste regels en technieken wordt gegeven.

Zoals aangegeven kunt u bij onze rijschool in Den Haag terecht voor diverse soorten rijopleidingen. U kunt voor deze rijopleidingen op verschillende wijzen kiezen. Zo kunt u ervoor kiezen om losse lessen te volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een starterspakket voor 18-jarigen en een andere optie is dat u kiest voor een compact pakket.

Indien u rijles via onze rijschool wilt volgen, dan zullen wij als rijschool in Den Haag direct een rijinstructeur aan u toewijzen. De bedoeling hiervan is, dat u samen met de rijinstructeur ongeveer 90 minuten gaat rijden zodat het niveau kan worden ingeschat. Op het moment dat de rijinstructeur het niveau heeft ingeschat kan er bekeken worden welk rijlespakket het beste bij u past.

Dat u te maken krijgt met een pakket heeft naast het voordeel van rijles op maat ook het voordeel dat u korting kunt genieten. Een ander pluspunt van een pakket is, dat u daardoor van te voren weet wat de gehele opleiding ongeveer gaat kosten. Als rijschool in Den Haag proberen wij op deze wijze zo transparant mogelijk te zijn.

Een rijschool in Den Haag nodig? Bij verkeersschool Metro bent u daarvoor aan het juiste adres.